Общи условия за ползване

Прочетете правилата и условията за ползване, посочени по-долу! "Общи условия за ползване" представлява цялото споразумение между вас и S.C. BUYMAG IMPEX SRL S.R.L.
за използването на сайта buymag.bg. В случай, че не сте съгласни с някои от тези условия, моля не използвайте услугите на сайта buymag.bg!


Съдържанието на този сайт (описание, характеристики, снимки, цени, дизайн и т.н.), не може да бъде възпроизвеждано или използвано без писменото съгласие на собственика на този сайт.

• Редът и условията, представени в съответствие с действащата нормативна уредба:

• Закон за електронна търговия - №. 365 от 7 юни 2002 г., публикуван в Държавен вестник, бр. 483 от 05 юли 2002 г.

• Наредба №. 21 от 21 август 1992 г. относно защитата на потребителите, публикуван в Държавен вестник, бр. 212 на 28 август, 1992 г.

• Наредба №. 130 от 31 август 2000 г. относно защитата на потребителите при сключване и изпълнение на договорите от разстояние, Държавен вестник, публикувано в бр. 57 от 31 януари 2003 година.


Авторски права (Copyright)

• Цялото съдържание на сайта buymag.bg - снимки, текст, графики, символи, графики, скриптове, програми и други данни - е собственост на S.C. BUYMAG IMPEX SRL и неговите доставчици и са защитени от Закона за защита на авторските права. Използването на всички елементи, изброени по-горе, без съгласието на компанията S.C. BUYMAG IMPEX SRL S.R.L. се наказва съгласно действащото законодателство.

Защитa на личните данни

• Вашите лични данни ще бъдат използвани от S.C. BUYMAG IMPEX SRL S.R.L. и неговите изпълнители, само за посочената цел на този сайт. Информацията от формуляра за поръчка, ще бъде използвана за потвърждение на поръчки и изпращането им до клиента, за изпращане на възможни промоции, периодични бюлетини и т.н. S.C. BUYMAG IMPEX SRL S.R.L. се задължава да не разкрива или да не продава базa данни, съдържащи информация относно Вашите лични данни. Лични данни могат да бъдат предадени на властите, за да се провери бизнес сделка, но само след обосновано искане от тяхна страна.


Закъснение на доставка

• Всяка жалба, доведена до знанието на buymag.bg , ще бъде разгледана и ще съдействаме за разрешаване на възникнал проблем в най-кратко време.


Гаранционни условия

• Гаранцията се уреждат с S.C. BUYMAG IMPEX SRL S.R.L чрез изпращане на продукта по куриерска фирма на адрес:. Sos. Bucuresti-Urziceni nr. 17, Complex Natura Center, H5, M27, Afumati, Ilfov. Уреждане на гаранция ще бъде чрез поправка на дефектен продукт, ако е възможно, или ако ремонта е невъзможен, чрез замяна с нов продукт, когато същият е в наличност. Ако нито едно от горните не е възможно, на клиента ще му бъде възстановена паричната стойност на продукта в банковата му сметка. Заплащане за превоз на стоки, изпратени (върнати) с цел отговорността за решаване на гаранционни декларации е на S.C. BUYMAG IMPEX SRL S.R.L, но само ако се установи, че повредата не е по вина на клиента и не е в резултат на неправилната употреба на продукта. Уреждане на гаранция се прави в рамките на 30 календарни дни.


• Всички продукти, които се предлагат на нашия сайт, са нови, в оригинална опаковка, и се дистрибутират от оторизирани от производителя доставчици. Продуктите са с условия за гаранция, съгласно действащото законодателство. Важи гаранция само за продукти с гаранционна карта. Потребителят има право да върне закупената стока в рамките на 14 работни дни от датата на покупката. За тази цел, предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката в съответствие с разпоредбите чл. 55 от Закона за защита на потребителите.

• В случай на искане на гаранция, е необходимо да се представят дефектният продукт точна идентификация на елемента (сериен номер или пакети), заедно със свързаните съпътстващи аксесоари в оригиналната опаковка и копие от фактурата. Ако продуктите пристигат не придружени от този документ, или не са предоставени в своята оригинална опаковка, с всички аксесоари, продуктите могат да се върнат на заявителя / подателя с решение без гаранция. Осъществете връзка с нашите представители, след като сте установили, че имате за решаване проблем с гаранция и вие ще може да върнете продукта, като трябва да включите в пакета, документи, който съдържат информация за контакт: име, телефон, адрес и т.н.

• Гаранцията се отнася изключително за фабрични дефекти и не покрива щети, причинени от неправилно използване на продукта. Не се покрива гаранция на продукти с физически дефекти, като: подутини, пукнатини, отломки, компоненти / изгорели части или напукани и т.н., гаранционни етикети или уплътнения/печати повредени, премахнати или модифицирани продукти, използвани при неподходящи условия (неправилно напрежение или подаване на висока температура и промени в налягането, механични удари, неправилно съхранение, използване на влажност, прах, замърсители, или действието на химикали върху тях и т.н.), неправилен монтаж и настройки, дефектни източници на енергия, контакти без заземяване, проникване на течности, метали или други вещества вътре в оборудването, механична или пластична намеса върху продуктите, опит за отстраняване на повредата от клиента, включване или изключване на някои от компонентите по време на работа с оборудването и т.н.


Black Friday (18.11-27.11.2016)

Промоцията е валидна в периода 18.11-27.11.2016, за по-голямата част от продуктите, до изчерпване на количествата.

Намаленията по време на Black Friday не могат да бъдат комбинирани с други кодове / купони / ваучери за отстъпка.